NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Nextjob Outplacement lanceert 3e editie boek ‘Start uw bedrijf na ontslag’

De derde uitgave van het boek “Start uw bedrijf na ontslag” is recent verschenen. Naast informatie over het opstellen van een ondernemingsplan en het oprichten van een stamrecht BV besteedt het boek ruim aandacht aan praktijkcases en adviezen  Het handzame en praktische boek is een uitgave van NextJob In Business. NextJob in Business begeleidt startende ondernemers vanuit een ontslagsituatie. In het huidige economische klimaat prefereren veel ontslagen werknemers het starten van een eigen bedrijf, in plaats van het solliciteren naar een nieuwe baan in loondienst. Bij zelfstandig ondernemerschap komen veel nieuwe aspecten kijken. Goed advies en een secure voorbereiding zijn essentieel. Het boek ‘Start uw bedrijf na ontslag’ is hier gratis te bestellen.

Eigen bedrijf na ontslag is belangrijke trend in Nederland

“De economische recessie brengt veel ontslagen met zich mee en bij een ontslag gaan mensen serieus nadenken over hun carrière,” stelt Marius Winter, eigenaar van NextJob in Business. “We zien in Nederland een steeds grotere groep mensen die na een ontslag kiest voor het starten van een eigen bedrijf. Ook de reacties tijdens onze interactieve lezingen bevestigen dit beeld. Jonge ondernemers moeten wel oppassen, want een dergelijke carrièrestap kent veel afwijkende fiscale regelgeving en specifieke eisen. Neem alleen al het opstellen van een ondernemingsplan. Een goed ondernemingsplan is een must om succesvol een eigen bedrijf te starten. Wij raden altijd aan om een gespecialiseerde adviseur in te schakelen. Het zou vervelend zijn als een lang gekoesterde droom uiteindelijk niet het gewenste succes gaat opleveren.”

Inhoud 3e editie boek ‘Start uw bedrijf na ontslag’

 De derde uitgave van het boek “Start uw bedrijf na ontslag” behandelt o.a. de volgende onderwerpen:

-       Hoe stel ik een ondernemingsplan op? Welke onderdelen heeft een ondernemingsplan? Van idee tot daadwerkelijke start van het eigen bedrijf.

-       Eigen onderneming starten vanuit de WW (Werkloosheidswet) 2010: hoe zorg ik ervoor dat ik WW blijft ontvangen tijdens de opstart fase?

-       Ga ik ondernemen vanuit een eenmanszaak of stamrecht BV? Hoe benut ik maximaal de fiscale voordelen vanuit zelfstandig ondernemersschap?

-       Cases en adviezen van ondernemers die een eigen bedrijf zijn gestart vanuit een ontslagsituatie (bureau voor schuld hulpverlening, regionale voetbalkrant, hoogwaardig werving en selectie bureau, leasebedrijf voor jonge, gebruikte auto’s en een keten van gezonde juices bars)   

NextJob In Business begeleidt startende ondernemers

NextJob In Business ondersteunt starters met het opstellen en uitvoeren van het ondernemingsplan. Ook ondersteunt zij met de financiële, administratieve en fiscale opstart van een eigen bedrijf. Werknemers die vanuit ontslag of vanuit de WW van plan zijn een eigen bedrijf te starten kunnen het gratis boekje aanvragen of onze wekelijkse woensdagmiddag lezing (gratis) bijwonen.

Over de auteur

Marius Winter is auteur van het boek. Marius Winter is oprichter en directeur van NextJob In Business. NextJob In Business  begeleidt startende ondernemers. Winter publiceert frequent in vakliteratuur en geeft lezingen op het gebied van ontslag en eigen ondernemerschap.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen