NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Outplacement is een vak apart

Veel uitzendbureaus richten zich op outplacement kandidaten, zeker nu het aantal vacatures aan het teruglopen is. Toch blijkt steeds vaker dat de meeste uitzendbureaus niet dezelfde kwaliteit kunnen brengen als outplacement bureaus.

Outplacement bureaus zoals Nextjob bieden coachtrajecten aan die het de werkzoekende mogelijk  maakt om goed voorbereid de arbeidsmarkt te betreden. De huidige trend is dat steeds meer uitzendbureaus hun pijlen richten op outplacement. Otto Genee, directeur van de brancheorganisatie van Outplacementbureaus stelt: “Outplacement is een vak apart. Kennis van de arbeidsmarkt is niet genoeg. Grote uitzendbureaus als Adecco en Randstad hebben zich bewezen op de Outplacementmarkt, maar kleinere aanbieders kunnen dat niveau nog lang niet brengen.”

Jan Marijne, directeur van Projactive Werving & Selectie  vindt dat werving & selectie en Outplacement niet met elkaar te vergelijken zijn. Ook vindt hij de combinatie van werving & selectie en Outplacement gevaarlijk. “Veel opdrachtgevers kunnen de indruk krijgen dat outplacement cliënten worden opgenomen in de werving en selectie database. Met die cliënten is niks mis, maar de opdrachtgever krijgt het idee dat voor elke klant dubbel wordt betaald.”

NextJob Outplacement is een gespecialiseerd reintegratie bureau die boventallige en werkeloze kandidaten ondersteunt met het zoeken van een nieuwe baan. De specialisten van Nextjob begeleiden werknemers na ontslag individueel en professioneel naar de baan die bij de wensen en mogelijkheden van de kandidaat past.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bereken transitievergoeding

Bereken wat u kunt besteden aan outplacement en opleiding

Bereken direct

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2021

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2021, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen

Gratis controle van uw CV

Laat onze coaches uw CV beoordelen en ontvang een waardevol advies

Direct aanvragen