NextJob - Telefoonnummer NextJob - Outplacement
Cedeo NextJob - Telefoonnummer

Veelgestelde vragen over reïntegratie

 

Ik ben ziek en reis veel naar de bedrijfsarts, de re-integratieadviseur en informatiebijeenkomsten. Krijg ik de reiskosten vergoed?

Het is belangrijk om aan uw re-integratieverplichtingen te voldoen. De wet kent geen regeling over de reiskosten die u maakt voor uw re-integratie. Als er een CAO van toepassing is, kan het zijn dat daar iets in geregeld is over (reis)kosten. Ook in de bedrijfsregeling, het handboek of het protocol ziekteverzuim van uw werkgever kan iets staan over het declareren van de kosten die u maakt.  

Als dat niet het geval is, kunt u nagaan wat de afspraken tussen het re-integratiebedrijf en uw werkgever zijn. Vaak maken zij afspraken over de vergoeding van de reiskosten die u maakt voor uw re-integratie. Het UWV kent ook enkele mogelijkheden voor het vergoeden van reiskosten. Informeer of u hiervoor in aanmerking komt.

U kunt de kwestie ook met uw werkgever bespreken. U kunt uitleggen dat u hoge reiskosten heeft en u kunt uw werkgever vragen u tegemoet te komen in die kosten. Als u speciaal vervoer nodig heeft om naar de afspraken te gaan, zoals een taxi omdat u zelf niet kunt rijden, zal een werkgever de extra kosten moeten vergoeden. Als u ver van de bedrijfsarts woont, kunt u vragen of u naar een bedrijfsarts kunt die dichterbij is.

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Bestel het gratis boek Van werk naar WERK

Bestel het gratis boek 'Van werk naar werk'.Het boek “Van werk naar WERK” is een gratis uitgave van NextJob Outplacement en Reïntegratie. In dit boek staan tips en adviezen voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches

Maak afspraak

Contact

Neem direct contact met ons op via
088 - 205 08 88 of info@nextjob.nl

Contactformulier

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Bestel het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bezoek een lezing

Bezoek een gratis lezing over het vinden van een baan vanuit ontslag, boventalligheid of ziekte.

Meld u aan

Bereken transitievergoeding

Wanneer u wordt ontslagen heeft u recht op een transitie-vergoeding

Bereken direct

Cedeo

Vraag het volledige Cedeo-onderzoek aan

Direct aanvragen

Nieuwsbrief

Dhr.    Mevr.

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2017

Bestel gratis boekje 2016

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2017, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen