NextJob - Telefoonnummer NextJob - Outplacement
Cedeo NextJob - Telefoonnummer

Hoge klanttevredenheid outplacementtrajecten

Onderstaand een overzicht van reviews van klanten waarvoor Nextjob Outplacement outplacementtrajecten heeft uitgevoerd:

 

"De website sprak mij aan. Toen heb ik contact gezocht en dat positieve gevoel werd daarna alleen maar bevestigd."

 

"Tijdens hun presentatie maakten zij van de verschillende bureaus de prettigste indruk."

 

"Jos Schenk was ervaren en helder in zijn communicatie. Hij wist heel goed te luisteren naar de vraag en daarop in te spelen."

 

"De module voor jobhunting is heel goed. De begeleider Milou Goossen was heel erg opgewekt, stimulerend en oplossingsgericht en had een positieve instelling."

 

"Op zoek naar een nieuwe baan heeft mij doen besluiten om het outplacementtraject via NextJob te volgen. De kennis, maar bovenal het vertrouwen die zij (met name Milou) mij geven heeft mij doen komen op het punt waar ik nu sta.

Ik heb dankzij NextJob Outplacement mijn kennis op MS Officegebied kunnen vergroten door een cursus te volgen met zeer goed resultaat. Zij hebben mij weer het vertrouwen in mij zelf leren op te bouwen, doordat ik zelf aan de slag ben gegaan met het zoeken van passende vacatures. Maar ook door de persoonlijke gesprekken en als het even niet meer gaat de bemoediging. Samen kijken naar hoe je het beste je brief kunt neer zetten om deze vervolgens te sturen naar organisaties die vacatures hebben. Dat geeft net even die ruggensteun die je op dat moment wilt hebben.

Ik heb dankzij NextJob goede hoop op de toekomst, en zou eenieder deze begeleiding van harte toe willen wensen."

 

"Op zoek naar een outplacementbureau kwam ik op de site terecht en heb een leuk boekje aangevraagd. Dat hebben ze direct opgestuurd en daarna hebben ze contact opgenomen."

 

"We waren op zoek in de regio en kwamen leuke brochures tegen, waarin alles duidelijk werd beschreven, en die bleken van Nextjob te zijn", "Ze verzorgen een goede intake en ze nemen een duidelijk plaats in ten opzicht van de werkgever en de werknemer."  "Ik vind hen met name heel erg praktisch, niet vaag maar concreet. Ze gaan met de mensen aan de slag."

 

"Op onze vraag om informatie hebben ze een mooi boekje opgestuurd en vervolgens hebben ze gebeld en gemaild en zijn ze snel op gesprek gekomen." "Bij het kennismakingsgesprek heb ik de leden van het team uitgenodigd en iedereen had na afloop vertrouwen in het bureau." 

 

"Het plan van aanpak was wel een standaard model maar heel flexibel aan te passen aan de kandidaat", "Het programma van het traject was absoluut heel erg doelmatig en planmatig en per periode waren de stappen duidelijk omschreven." "Er was een groepsbijeenkomst met Nextjob erbij en vervolgens hebben ze een individuele intake gehouden en voor ieder een programma opgesteld, dat binnen het budget viel."

 

"De trajecten zijn heel persoonlijk en afgestemd op de behoefte van de medewerker. Opvallend is hoe snel ze met iemand aan de slag gaan en ze zitten er kort op. Tussentijds krijg ik prima rapportages per kandidaat." "Ze geven goede begeleiding bij het solliciteren, bespreken vooraf het sollicitatiegesprek en geven tips, en ze kijken actief mee bij het schrijven van brieven."

 

"De coach heeft heel goed meegedacht en heeft de medewerker de ruimte gegeven om te ontdekken, wat hij wil. Sterk is vooral de persoonlijke aanpak en de aandacht voor het individu."

 

"Het loopt heel goed. eigenlijk krijg je dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag antwoord op je e-mail", "Je hebt niet altijd direct de juiste persoon aan de lijn, maar ze vragen altijd goed door en vragen of je teruggebeld wilt worden", "De bereikbaarheid is in één woord fantastisch."

 

"We hebben regelmatig contact. Ze bellen op, komen langs en sturen informatie op", "Ze doen dat op een goede manier en informeren belangstellend naar hoe het ermee gaat."

 

"Ze zijn niet absurd duur. Hun prijs ligt in de lijn met andere bureaus."

 

"Sterk vind ik de adviseur met zijn persoonlijkheid, zijn no-nonsense aanpak en zijn out-of-the box denken. We hebben een goede klik." 

 

Meer reviews van klanten

Reviews van werkgevers

 

Meer weten over de outplacementtrajecten van Nextjob? Krijg informatie bij onze outplacement coach of bel 088-2050 888

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Bestel het gratis boek Van werk naar WERK

Bestel het gratis boek 'Van werk naar werk'.Het boek “Van werk naar WERK” is een gratis uitgave van NextJob Outplacement en Reïntegratie. In dit boek staan tips en adviezen voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches

Maak afspraak

Contact

Neem direct contact met ons op via
088 - 205 08 88 of info@nextjob.nl

Contactformulier

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Bestel het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bezoek een lezing

Bezoek een gratis lezing over het vinden van een baan vanuit ontslag, boventalligheid of ziekte.

Meld u aan

Bereken transitievergoeding

Wanneer u wordt ontslagen heeft u recht op een transitie-vergoeding

Bereken direct

Cedeo

Vraag het volledige Cedeo-onderzoek aan

Direct aanvragen

Nieuwsbrief

Dhr.    Mevr.

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2017

Bestel gratis boekje 2016

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2017, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen