NextJob - Telefoonnummer NextJob - Outplacement
Cedeo NextJob - Telefoonnummer

Werk naar werk: na ontslag bemiddeling naar nieuw werk

In ontslagsituaties schenken de meeste werkgevers tegenwoordig veel aandacht aan zogenaamde werk naar werk trajecten. De werkgever treft voorzieningen om voor de -met ontslag bedreigde- werknemer een nieuwe baan te zoeken. Dat zoeken doet de werkgever niet zelf, daarvoor schakelen ze een outplacement bureau in. Soms kiest de werknemer zelfstandig een outplacementbureau, soms kiest de werkgever een outplacementbureau (vaak bij collectief ontslag). NextJob Outplacement is een outplacementbureau die u graag helpt bij het vinden van een nieuwe baan. 

Nextjob Outplacement diensten

NextJob ondersteunt u bij het zoeken naar nieuw werk na ontslag en zet instrumenten in om de kans op (nieuw) werk te vergroten. Belangrijke instrumenten zijn: competentie testen (wat zijn uw capaciteiten en sterke punten, wat motiveert u), sollicitatietraining (hoe schrijft u een goede brief en een goed cv, hoe solliciteert u via internet, waar vindt u geschikte vacatures) en job hunting (onze job hunters zoeken actief naar vacatures voor u en gebruiken daarvoor onder andere een vacature zoekmachine). Ook ontvangt u intensieve coaching om uw vragen te beantwoorden en als klankbord te dienen voor de uitdagingen waar u tegenaan gaat lopen. NextJob Outplacement is een pragmatisch outplacementbureau. Wij zijn er om u te helpen van werk naar WERK.

Van Werk naar WERK boek gratis bestellen

Het boek van werk naar WERK (64 pagina's) is een uitgave van NextJob Outplacement. Dit boek helpt u in de voorbereiding op een outplacementtraject. De uitgave beschrijft uitvoerig de verschillende fasen die doorlopen worden in een outplacementtraject. 

Bestel direct het GRATIS van Werk naar WERK boek. 

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Bestel het gratis boek Van werk naar WERK

Bestel het gratis boek 'Van werk naar werk'.Het boek “Van werk naar WERK” is een gratis uitgave van NextJob Outplacement en Reïntegratie. In dit boek staan tips en adviezen voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches

Maak afspraak

Contact

Neem direct contact met ons op via
088 - 205 08 88 of info@nextjob.nl

Contactformulier

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Bestel het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bezoek een lezing

Bezoek een gratis lezing over het vinden van een baan vanuit ontslag, boventalligheid of ziekte.

Meld u aan

Bereken transitievergoeding

Wanneer u wordt ontslagen heeft u recht op een transitie-vergoeding

Bereken direct

Cedeo

Vraag het volledige Cedeo-onderzoek aan

Direct aanvragen

Nieuwsbrief

Dhr.    Mevr.

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2017

Bestel gratis boekje 2016

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2017, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen